top of page
Ljubezen ki zdravi, knjiga Tomislava Brumca

Novo: Knjiga Tomislava Brumca Ljubezen, ki zdravi

Z velikim veseljem sporočamo, da je Tomislav Brumec nedavno izdal svojo novo knjigo z naslovom "Ljubezen, ki zdravi". Knjiga predstavlja globok vpogled v duhovnost in človeško izkušnjo, kot jo doživljajo posamezniki, ki so prehodili terapevtsko pot z avtorjem.

 

"Ljubezen, ki zdravi" je zbirka ganljivih zgodb ljudi, ki so stopili na pot samopoznavanja in duhovne rasti s pomočjo Tomislava Brumca in ekipe.

 

Vsaka zgodba v knjigi je pripoved posameznika, ki je našel notranje ozdravljenje in spremembo v sodelovanju s Tomislavom. Avtor nato prinaša dodatno globino vsaki zgodbi z epilogom, kjer deli svoje modrosti in razmisleke o posameznikovi poti ter duhovni rasti.

 

"Ljubezen, ki zdravi" ponuja bralcem navdih in vpogled v moč ljubezni, samopoznavanja ter duhovne rasti. Tomislav Brumec s to knjigo nadaljuje svoje poslanstvo pomagati ljudem na poti do notranjega miru in ozdravitve.

Če želite raziskati moč ljubezni, samopoznavanja in duhovne rasti ter stopiti na pot ozdravitve, vam vabimo, da si zagotovite svoj izvod knjige "Ljubezen, ki zdravi". Ta ganljiva zbirka zgodb vas bo popeljala skozi resnične izkušnje ljudi, ki so našli notranje ozdravljenje in modrost v terapevtskem sodelovanju z avtorjem.

 

Za naročila nam pišite na socutje777@gmail.com, ali pa prevzamite izvod v naših prostorih v Podčetrtku ali na gostujočih lokacijah terapije (Prebold, Maribor, Dob pri Domžalah).

bottom of page