top of page

Politika zasebnosti

Datum zadnje posodobitve: 11.02.2024

Hvala za obisk na spletni strani omoelaiwori.com. Spoštujemo vašo zasebnost in si prizadevamo za varovanje osebnih podatkov, ki jih zbiramo od vas.

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Ko obiščete našo spletno stran, lahko zberemo določene podatke, vključno z vašim IP naslovom, vrsto brskalnika, časom obiska in podobnimi analitičnimi podatki. Te informacije (potencialno) uporabljamo za analizo obiska in izboljšanje uporabniške izkušnje naše spletne strani.

Poleg tega lahko zbiramo osebne podatke, kot so vaše ime, e-poštni naslov, naslov za dostavo in druge podatke, ki jih prostovoljno posredujete pri naročilu na naše novice, pri morebitnem izpolnjevanju obrazcev ali pri drugih interakcijah na naši spletne strani. Te podatke uporabljamo izključno za namene, za katere so bili zbrani, in ne bomo delili vaših osebnih podatkov s tretjimi osebami brez vašega soglasja.

Piškotki

Naša spletna stran lahko uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik, ko obiščete spletno mesto, in nam pomagajo analizirati, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran. S piškotki lahko prilagodimo vsebino glede na vaše interese, shranimo gesla za prihodnje obiske in izvajamo splošno sledenje uporabniškim navadam.

Varovanje osebnih podatkov

Vaši osebni podatki so za nas pomembni, zato smo sprejeli ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varovanje vaših podatkov pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkritjem. Kljub temu je internetno okolje lahko nenehno spreminjajoče se in kljub našim prizadevanjem ne moremo zagotoviti popolne varnosti informacij.

Vaše pravice

Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, in lahko zahtevate, da jih popravimo, posodobimo ali izbrišemo. Če želite uveljavljati te pravice ali če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi glede naše politike zasebnosti, nas prosimo kontaktirajte preko socutje777@gmail.com

Spremembe v politiki zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo ali posodobimo to politiko zasebnosti. Vsaka sprememba bo objavljena na tej strani, zato redno preverjajte posodobitve.

Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani soglašate s to politiko zasebnosti.

Hvala za vaš obisk na naši spletni strani.

Zapri obvestilo

bottom of page