top of page

Kaj so piškotki?

Na spletni strani omoelaiwori.com uporabljamo piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ali mobilno napravo, ko obiščete naše spletno mesto.

Za kaj uporabljamo piškotke?

Piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran, in nam omogočajo, da izboljšamo delovanje in vsebino spletnega mesta. 

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

  • Obvezni piškotki: Ti piškotki so nujni za delovanje osnovnih funkcij spletnega mesta. Brez njih spletna stran morda ne bo pravilno delovala.

  • Analitični piškotki: Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran, da lahko izboljšamo delovanje in vsebino.

  • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni izbrane možnosti (kot so uporabniško ime, jezik ali regija), in vam ponudi izboljšane funkcije.

  • Oglaševalski piškotki: Ti piškotki se uporabljajo za sledenje vašim brskalniškim navadam in za prikazovanje ciljanih oglasov, ki so bolj relevantni za vas.

Kako upravljati piškotke

Večino brskalnikov lahko nastavite tako, da zavrnete ali izbrišete piškotke iz naše spletne strani ali drugih spletnih mest. To lahko storite v nastavitvah vašega brskalnika. Ob vstopu v spletno stran ste imeli tudi ponujeno možnost upravljanja piškotkov. Upoštevajte, da lahko izključitev piškotkov vpliva na delovanje naše spletne strani in omeji funkcionalnost.

Spremembe v politiki piškotkov

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo ali posodobimo to politiko piškotkov. Vsaka sprememba bo objavljena na tej strani, zato redno preverjajte posodobitve.

Zapri obvestilo

bottom of page